oordoppen kopen

Bestel de unieke oordoppen van Rave Safe

Bij Rave Safe kun je oordoppen kopen voor een eerlijke prijs. De gehoorbescherming is super slim ontworpen met een perfecte pasvorm en filters om alleen dat geluid te filteren wat schadelijk is. En de top-service, zoals de garantie, krijg je er gratis bij.

Waarom Rave Safe oordopjes kopen

De meest geavanceerde gehoorbescherming kopen

Je wilt natuurlijk de beste oordopjes kopen voor tijdens je avond uit. Ontdek de Startset: Topkwaliteit gehoorbescherming met geavanceerde akoestische membraan-filtersystemen en transparante oordoppen die je niet ziet tijdens het dragen. 

Of wil je eerst onze oordoppen met andere merken vergelijken?

De kwaliteit van de oordoppen zijn geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5

Hoe oordopjes kopen werkt

Behoud je gehoor, geniet van muziek & creëer herinneringen met onzichtbare oordoppen: Je bent nog slechts een paar stappen verwijderd.

Kies de Startset

Je hebt de beste oordoppen voor muziek gevonden. Doorloop het afrekenproces door de Startset op de productpagina in de winkelmand te doen. Volg vanaf dat punt de instructies.

Gratis thuisbezorgd

De oordopjes worden gratis thuisbezorgd. Binnen twee dagen. Alles past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Complete service

Oordoppen gaan niet eeuwig mee. Wanneer je oordoppen, of een ander onderdeel aan vervanging toe is kun je deze los bijbestellen. Heb je oordoppen gekocht met losse filters? Dan kun je de filters hergebruiken. Wel zo makkelijk.

Nog vragen over oordoppen kopen? Bekijk eerst eens onze FAQ. Misschien staat je antwoord daar al klaar!

gehoorbescherming kopen

De oordoppen Startset

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.
Wieger Bosgraaf van Rave Safe

Oordopjes kopen tegen harde muziek? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf – Oprichter Rave Safe