Binnen twee dagen in je oren, ook opzaterdag
Gratisverzending & retour
24maanden garantie
Beoordeeld met een9.1

Over ons

Bijgewerkt op: 21/03/2022
Ontstaan in 2014
In 2014 zijn de eerste bouwstenen gelegd en is het fysieke product ontwikkeld.
Het idee
Hoe kun je toch genieten van muziek en minder kans lopen op gehoorschade?
Het resultaat
Een universele oordop die naadloos sluit, met een super goed filtersysteem.

Oortjes kopen en mezelf beschermen tegen harde muziek? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.
Wieger Bosgraaf - Oprichter Rave Safe
festival oordopjes oprichter
1
%
Doneren we aan een goed doel.
8
jaar
Jaren ervaring met oordoppen
50
+
Events voorzien van oordoppen

Ons verhaal

Je gaat op vrijdagavond naar een café of op zaterdag dansen in een club. De muziek staat lekker hard. Maar zo hard zelfs dat binnen twee uur je trilharen in je binnenoor beschadigd raken. En een keer is dat niet zo erg. Maar wat nou als je iedere week naar het café gaat of zelfs een paar keer per week? Dat moet toch  kunnen? Graag zelfs! Maar hoe kun je dat doen zonder kans op gehoorissues?

Het idee: Hoe kun je toch genieten van uitgaan, feesten en overal naartoe gaan waar je maar zou willen en minder kans lopen op gehoorschade? Want die piep gun je niemand. Dat was de start van de zoektocht naar gehoorbescherming en dat werd later Rave Safe.

In 2014 zijn de eerste bouwstenen van Rave Safe gelegd en is het fysieke product ontwikkeld na een lange periode van zoeken, doorontwikkelen en testen onder de doelgroep.

 

Rave Together, Rave Safe

Rave Safe heeft het geluk gehad om met hele fijne en deskundige partijen de handen ineen te mogen slaan. Wij staan voor kwaliteit en dat heb ik mede dankzij mijn partners in de hele ontwikkeling hoog op mijn lijstje kunnen zetten.

Rave Safe is ontstaan met hulp van Bart de Graaff Foundation en BDO Nederland. Dankzij deze partijen heeft het aanbod in producten, diensten en voorlichtingen kunnen groeien en heeft Rave Safe een vermelding gekregen binnen de campagne ‘I love my ears’.

 

Het doel​

Het doel is om gehoorschade tegen te gaan. Daarom wordt er 1% van iedere order aan Stichting Hoormij gedoneerd. Zo bescherm je jezelf, en draag je bij aan een gehoorschade-vrije toekomst. 

Ik snap je. Je hebt helemaal geen zin om je hier mee bezig te houden. Maar ik vertel je, wanneer het te laat is en je zit met de gebakken peren, net als ik. Dan had je gehoopt dat je het op een of andere manier had kunnen voorkomen. 

Jouw Party Essentials? Mobiel, pinpas en oordoppen van Rave Safe

 
De waardering van ravesafe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 185 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram