Retourneren is gratis, ruilen kan altijd

Retourneer je product binnen 14 dagen gratis. Is je product kapot? Al onze producten worden geleverd met 2 jaar garantie. Klik dan hier voor meer informatie. Let op: gedragen festival oordopjes kunnen we absoluut niet retour nemen.

 Zonder reden kosteloos annulerenbinnen 14 dagen
 Wanneer retour sturenna annuleren nogmaals 14 dagen
 Kostenaltijd gratis

Je kan een product retour sturen door van te voren even contact met ons op te nemen. We stemmen dan even af wanneer we je product kunnen verwachten of dat je je producten misschien wilt ruilen. Ruil je een product voor een goedkoper product? Dan ontvang je het resterende bedrag op je rekening. Kies je voor een duurder product? Dan ontvang je de factuur met het restbedrag in je mailbox of je ontvangt een kortingscode waarmee het oude bedrag wordt verrekend. Geef in het contact naar ons aan gerust aan waar je voorkeur naar uit gaat.

Het is handig als je de originele verpakking gebruikt om je producten naar ons toe te sturen. Dan hoef je er ook geen postzegels op te plakken of langs een postkantoor, dan kan ´ie zo in een oranje PostNL-brievenbus.

Gebruik je een soortgelijke dunne, stevige, enveloppe. Dan kan je, net zoals wij, gebruikmaken van PostNL briefpost. Meer over de formaten die PostNL hanteert lees je hier.

Zodra we je producten retour hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Dan zorgen we ervoor dat je je geld zo snel mogelijk terugkrijgt. Vaak lukt dit al de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je retourzending.

Wil je toch niet retourneren? Het is fijn als je ons dat laat weten. Als we je producten binnen 14 dagen sinds je melding niet hebben ontvangen, gaan we er vanuit dat je je hebt bedacht.

Heb je hier het antwoord op je vraag niet kunnen vinden, neem dan even contact met ons op.