Binnen twee dagen in je oren, ook opzaterdag
Gratisverzending & retour
24maanden garantie
Beoordeeld met een9.1

ZAKELIJK GEHOORBESCHERMING KOPEN

Bijgewerkt op: 22/03/2022
Grote en kleine aantallen
Het kan allemaal.
Gratis advies
We denken graag met je mee.
Snelle levering
Uit eigen voorraad.

Oortjes kopen en mezelf beschermen tegen harde muziek? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.
Wieger Bosgraaf - Oprichter Rave Safe
1
%
Doneren we aan een goed doel.
8
jaar
Jaren ervaring met oordoppen
50
+
Events voorzien van oordoppen

Grote of kleine aantallen gehoorbescherming inkopen als bedrijf of organisatie?

Dat kan. Graag voorzien we je van een offerte op maat. Grote en kleine aantallen: het kan allemaal. Laat ons weten wat je plannen zijn, dan denken we met je mee. Advies is altijd gratis. Samen komen we tot een geschikte oplossing op je vraag.

 

Een toegevoegde waarde voor ieder festival of evenement

De vraag naar gehoorbescherming op festivals en andere locaties waar veel harde muziek wordt afgespeeld stijgt. Op verzoek bieden we bezoekers op festivals en evenementen onze festival oordopjes aan. Bel je ons vandaag? Binnen drie dagen kunnen we een evenement met 40.000 bezoekers voorzien van oordoppen.

 

Impact maken en voorlichten

Impact maken doen we in samenwerking met I Love My Ears. Met materiaal  van I Love My Ears lichten we de festivalbezoekers voor over de mogelijke risico’s van veel harde muziek en geven we vrijblijvend advies. Het team bestaat uit mensen met kennis van gehoorbescherming en risico’s van harde muziek in combinatie met een sterke affiniteit met de medische sector. We zijn een jong team, en hebben daardoor snel een goede klik met de festivalbezoeker en geven makkelijk toepasbaar advies.
 

Gehoorbescherming voor studentenverenigingen

Zit je in het bestuur of de commissie van een studie- of studentenvereniging? En wil je jouw leden beschermen tegen de gevolgen van harde muziek? Wij voorzien verschillende verenigingen in Groningen en de rest van Nederland van oordoppen voor een scherpe prijs, zodat er nog een goede marge overblijft voor de vereniging.

 

Vraag een offerte aan

Wil je een offerte aanvragen, of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

De waardering van ravesafe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 171 reviews.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram