Partyplugs kopen om een piep te voorkomen

Volledig beschermd naar je volgende feestje.

0 %
Naar 'Stichting Hoormij'
0 jaar
Ervaring met partyplugs
0 +
Reviews (9,2 gemiddeld)

Partyplugs dragen? Dacht ik niet aan!

Een nadeel van muziek, is dat het vaak te hard staat. Gemiddeld 103dB. Volgens een pilot van de Nationale Hoorstichting is een geluidsniveau van ruim boven de 103dB geen uitzondering.  

Toch draagt minder dan 10% van de bezoekers van een evenement partyplugs en heeft 93% van de bezoekers last van het gehoor na een evenement.

In 2020 komen er duizenden Nederlandse jongeren (18-35 jaar) met gehoorklachten bij. Zo’n 10% loopt risico op zeer ernstige blijvende schade.

Ik heb gehoorschade (tinnitus) opgelopen door harde muziek. Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar de beste partyplugs om verdere schade te voorkomen. De ‘Startset’  is het resultaat.

Wieger Bosgraaf
Oprichter Rave Safe

Martin P.
Lees verder
De pasvorm is prima en de producten en service zijn uitstekend! Fijn dat Rave Safe zich inzet tegen gehoorbeschadiging, de ervaring van Wieger heeft geholpen om mij te overtuigen om partyplugs aan te schaffen.
Luke B.
Lees verder
De oordoppen zitten perfect, irriteren niet en filteren precies het juiste geluid weg. Het enige nadeel is dat het soms moeilijk is om de oordoppen uit de bewaarkoker te krijgen. Ondanks dat een goed product wat ik zeker aanraad om te kopen.
Elise K.
Lees verder
Ik ben erg tevreden over de oordopjes. Ik heb ze gebruikt voor het concert van de toppers. Vorig jaar toen ik daar weg kan was ik bijna doof en kon ik mensen moeilijk verstaan, dit jaar met de oordopjes had ik nergens last van en kon ik alles nog goed horen.

Voorkom gehoorschade met partyplugs

En blijf genieten van de muziek. 

De partyplugs

 • Natuurlijke 19dB demping & heldere spraak met anderen.
 • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
 • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
 • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
 • Reageert niet op zweet.
 • Eenvoudig schoon te maken.
 • Met handige bewaarkoker.

Partyplugs met de beste service en garantie

 • Altijd gratis verzending, ook als je in de toekomst een onderdeel wilt bijbestellen.
 • Binnen twee dagen in huis, ook op zaterdag.
 • 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren.
 • 24 maanden garantie op scheuren en breuken van de oordopjes.
 • Past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

WTFAQ

Ze vallen diep in het oor weg en zijn volledig transparant. Wanneer iemand je recht aankijkt, kun je ze niet zien zitten. 

De gemiddelde dempingwaarde (SNR) is 19dB.

De Startset bestaat uit drie verschillende maten. Het advies is om te beginnen met het passen van de grootste maat. Kies vervolgens een kleinere maat om te kijken of deze beter zit. 

Ze zijn voorzien van een labeltje op het uiteinde. Doe deze tussen duim en wijsvinger en trek je oor een beetje omhoog wanneer je de oordop in het oor plaatst. Als je moeite hebt met het inbrengen van de oordop, kun je ook je gehoorgang vochtig maken.

Dankzij het labeltje op het uiteinde kun je met duim en wijsvinger grip krijgen op de oordop. Daarmee kun je de oordop voorzichtig uit het oor trekken.

Ze moeten je gehoorgang volledig afdichten zodat het muziekfiltersysteem de beloofde dempingswaarden kan genereren.

Ja, ze zijn uitgerust met geavanceerde akoestische membraanfilters. Deze filters vereenvoudigen communicatie in lawaaierige omgevingen en brengen geluid inclusief de muziek naar een gelijkwaardig niveau.

Ja, de Startset is geschikt voor intensief gebruik en wordt geleverd met twee (2) jaar garantie op scheuren en breuken.

We geven standaard twee (2) jaar garantie. Als je de partyplugs na gebruik schoonmaakt en ze opbergt in de bewaarkoker, gaan ze langer mee.

De Startset wordt geleverd met een bewaarkoker. Hier kunnen ze in. Idealiter zorg je er voor dat ze na gebruik altijd droog en schoon de bewaarkoker in gaan.

De Startset is opgebouwd uit losse onderdelen, welke je allemaal los kunt bijbestellen. Mocht je iets kwijt raken, betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Nee, ze zijn gemaakt van een organisch materiaal waar bijvoorbeeld ook kunstheupen van worden gemaakt. Hier kan je lichaam niet allergisch op reageren. Ook niet als je gehoorgang begint te zweten.

Ja, de kleinst meegeleverde maat is 'S'. Deze maat is geschikt voor kleine gehoorgangen, waaronder die van kinderen.

Gewoon met kraanwater. Zeep is niet nodig en raden we af.