Partyplugs kopen

Partyplugs kopen tegen de piep

Feesten, dansen, lachen, genieten tijdens een avondje stappen. Thuiskomen is wat minder. In plaats van pompende beats heb je opeens een piep in je oor. Ga dan nog maar eens rustig slapen. Die piep hoort er voor veel van ons al een beetje bij, synoniem voor the good life. Dat kun je voorkomen met partyplugs.

No way, als jij te veel decibel door je oor laat pompen maak je iedere stapavond kans op tinnitus. Tinni- watte? Ja, dat bedoelen we dus, gehoorschade. Geen grapje en zeker niet hip.

partyplug

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
koop partyplugs

Wat zijn partyplugs?

De simpele uitleg? Het zijn oordopjes, maar dan echt hele goede en speciaal ontworpen om gehoorbeschadiging te voorkomen. Ze zijn juist zo ontworpen dat ze niet opvallen wanneer je ze draagt. En je hoeft niet tijdens ieder feestje een nieuwe set aan te schaffen. Ze zijn meerdere keren te gebruiken. De Startset is een complete set gehoorbescherming, zonder poespas. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Jij bepaalt. Jouw leven. Jouw regels. Jouw oren.

Wat doen partyplugs precies?

De partyplugs helpen je om op een ontspannen manier te feesten. Het scherpe randje van de te harde muziek wordt er voor je afgehaald. Zodat je precies datgene hoort wat je zou willen horen. Fijne muziek en je kunt je beter focussen op je omgeving.

De partyplugs zijn geschikt voor iedereen die wel van een feestje houdt. Of twee. Zelfs van één keer te harde muziek kun je blijvende gehoorschade oplopen. Dus wees goed voorbereid en Rave Safe.

partyplugs startset

De partyplug Startset

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

Partyplugs kopen? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf – Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe