Orkest gehoorbescherming

Wat is orkest gehoorbescherming?

In een orkest speel je gezamenlijk en produceer je over het algemeen veel geluid. Dat geluid kan schadelijk zijn. Als je een lange voorstelling geeft of oefent, loop je al snel een risico op gehoorbeschadiging. Dat is niet nodig en kun je voorkomen door gehoorbescherming te dragen.

Hoor je de rest van het orkest nog met gehoorbescherming?

Ja, want er zitten speciale muziekfilters in onze oordoppen die filteren tot een bepaald niveau. Het filter dempt op een zo’n vlak mogelijke manier. Zo ben je in staat de muziek nog zo te ervaren zoals het is bedoelt. De Startset is multifunctioneel. Je kan de oordoppen namelijk ook prima dragen naar een muziekfestival of concert.

Oordoppen Startset

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
Gehoorbescherming filters

Zie je de gehoorbescherming zitten tijdens een orkest?

Alleen als je echt heel goed kijkt en een beetje schuin achter iemand staat. De oordoppen zijn volledig transparant en vallen diep in de oren weg. Dat maakt ze bijna onzichtbaar tijdens het dragen. Als je niks zegt tegen je mede-orkestleden, zal het waarschijnlijk niemand opvallen dat je oordoppen draagt.

Hoe maak je de orkest oordoppen schoon?

De oordoppen zijn eenvoudig te reinigen met kraanwater. Het gebruik van zeep wordt afgeraden. Wanneer je de gehoorbescherming met kraanwater schoonmaakt, zo snel mogelijk na een orkest, kun je de levensduur van de oordoppen aanzienlijk verlengen. Standaard zit er één jaar garantie op de oordoppen, als je er zuinig op bent gaan ze veel langer mee.

Oordoppen Startset

De orkest oordoppen Startset

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

Oordoppen dragen tijdens het spelen in een orkest? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf – Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe