Oordopjes voor zangers

Wat zijn zang oordopjes?

Als je hobbymatig of professioneel zingt, zijn goede oordoppen essentieel. Met oordoppen bescherm je je gehoor en zorg je ervoor dat je je beter bewust bent van de omgeving waarin je zingt. Zo maak je het mogelijk om de muziek beter te volgen tijdens het zingen. Tijdens het zingen loop je nou eenmaal een risico op permanente gehoorschade. 

Onze Startsets zijn voorzien van filters die de muziek naar een gelijkmatig niveau dempen. Het kan wel zijn dat als je voor het eerst oordoppen draagt je jezelf beter hoort. Dat is normaal. Dat heb je met iedere oordop, maar de muziek blijf je ervaren zoals het is bedoelt.

Oordoppen Startset

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
Gehoorbescherming filters

Kun je de gehoorbescherming zien zitten tijdens het zingen?

De oordoppen worden geleverd in drie verschillende maten en het is de bedoeling dat je een maat kiest die diep in het oor wegvalt en je gehoorgang naadloos afsluit. Als je die combinatie hebt gevonden heb je de juiste oordop. Omdat de oordoppen best wel klein en transparant zijn zie je ze dus praktisch niet. Voor optimaal gebruiksgemak zit er een labeltje aan waarmee je de oordoppen eenvoudig uit je oor kan halen. Dit staat allemaal omschreven in de bijgeleverde handleiding.

Hoe maak je de oordopjes voor zangers schoon?

Dat kan gewoon met kraanwater. En het liefst zonder zeep. Wanneer je ze schoon en droog hebt gemaakt kunnen de oordoppen terug de bewaarkoker in. Maak de bewaarkoker vast aan je sleutelbos, dan vergeet je ze nooit meer mee te nemen.

Oordoppen Startset

De oordopjes Startset voor zangers

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

Oordoppen dragen tijdens het zingen? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf

Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe