Oordopjes voor gitaristen

Wat zijn gitaar oordoppen

Bescherm je gehoor. Het is echt een must. Als jij er van houdt om gitaar te spelen, nu en in te toekomst, dan wil je ook alle klanken volledig kunnen ervaren. Je hebt maar één paar oren. Het klinkt misschien cliché, maar het is wel waar. Gehoorschade zoals tinnitus kun je eenvoudig voorkomen door het dragen van oordoppen. Er zijn ongelooflijk veel artiesten die last hebben van die vorm van gehoorschade. Dus doe er wat aan. Het is echt geen pretje.

Oordoppen Startset

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
Gehoorbescherming filters

Kun je de gitaar oordopjes zien zitten?

De filters dempen een aantal decibel (dB). Dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van de muziek. Je kunt je eigen spel blijven ervaren. Of dat van een ander, tijdens een concert of in een band. Dat komt door de geavanceerde filters in onze Startset. De filter genereren een lineaire demping over alle frequenties.

Als jij een optreden hebt, en je doet de oordoppen in je oor volgens de instructies, dan vallen de oordoppen diep in je oor weg. Dat in combinatie met de transparante kleur maakt dat je de oordoppen praktisch niet meer ziet zitten tijdens het dragen. En hoe krijg je ze dan weer uit je oor? Er zit een handig labeltje aan waarmee je de oordoppen zo weer uit je oor kan trekken.

Hoe maak je de gitaristen gehoorbescherming schoon?

Wanneer je de oordopjes na iedere gitaarles even schoonmaakt, verleng je daarmee de levensduur van je oordoppen. Standaard zit er trouwens één jaar garantie op, maar de oordoppen gaan langer mee als je er goed op past. Na het dragen met kraanwater is het beste om ze schoon te houden. Doe ze droog in de bewaarkoker en ze zijn weer helemaal klaar voor de volgende gitaarsessie.

Oordoppen Startset

De gehoorbescherming Startset gitaristen

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

Oordoppen dragen tijdens het spelen van gitaar? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf

Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe