Muzikanten gehoorbescherming

Wat zijn muzikanten oordopjes

Te lange blootstelling aan te hard geluid kan tinnitus of hyperacusis veroorzaken. Dat wil je echt niet. Hoe ben je straks nog in staat om muziek te produceren als je er zelf niet meer naar kan luisteren, omdat je oren pijn doen of je de juiste klanken niet meer goed hoort?

Je bent als muzikant sterk afhankelijk van je gehoor. Hoe eerder je begint met het beschermen van je gehoor, hoe beter. Afhankelijk van de omgeving waarin je muziek maakt of luistert, kun je al binnen 15 minuten tot 2 uren permanente gehoorbeschadiging oplopen terwijl je dat makkelijk kan voorkomen: draag daarom oordoppen.

oordoppen muzikanten

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
gehoorbescherming voor muzikanten

Hoor je de muziek nog wel met muzikanten oordopjes in?

Natuurlijk. Onze Startset is voorzien van een akoestisch membraanfilter. Dit filter is perfect in alle omstandigheden waarin je voor lange tijden naar muziek luistert. En als je naar een goed concert gaat, of muziekfestival, kun je ze ook gewoon in doen. 

Voor wie is muzikanten gehoorbesherming geschikt?

De Startset is voorzien van drie verschillende maten oordopjes. De kleinste oordoppen zijn ook geschikt voor kinderen. En als je zelf een kleine gehoorgang hebt, kun je de kleinste maat zelf dragen. De oordoppen gaan mee (bijvoorbeeld naar muziekles) in een handige bewaarkoker aan een fietssleutel. Zo kun je de oordoppen nooit vergeten mee te nemen.

gehoorbescherming muzikanten

De muzikanten oordoppen Startset

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

Muzikanten gehoorbescherming dragen tegen harde muziek? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf – Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe