Tinnitus behandeling

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on email
Delen

Lees hier hoe je tinnitus kunt behandelen

Wanneer je te maken hebt met tinnitus, raad ik je in ieder geval aan om contact op te nemen met mij voor advies, of met je huisarts voor een verdere behandeling. Ik ben ervaringsdeskundigen, geen dokter. En ik ondersteun je heel graag om erger te voorkomen en zeker om preventief geen klachten te ontwikkelen. 

Heb je tinnitus?

Heb je tinnitus, dan heb je al gehoorschade en moet je extra zorgvuldig zijn met je oren om erger te voorkomen. Op het moment dat je al gehoorbeschadiging hebt zijn je oren nog gevoeliger voor verdere schade. Raadpleeg in elk geval een arts en overleg hoe Rave Safe je kan ondersteunen wanneer je naar drukke plekken gaat.

Voorkom verdere gehoorschade met oordoppen

Wanneer je binnenkort weer naar een festival of concert gaat, doe je er verstandig aan om oordoppen te dragen. Zo kun je verdere schade aan je gehoor voorkomen. Er zijn een heleboel typen oordoppen waar je uit kan kiezen.

Het verschil tussen otoplastieken en oordoppen

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen. Deze zijn kostbaar omdat ze speciaal voor jouw oren gemaakt worden. Onze oordoppen zijn universeel in vaste maten, namelijk: S, M & L. Zo is er altijd een maat die je gehoorgang naadloos sluit, net als een otoplastiek.

De kosten voor aanschaf zijn stukken lager, de productie wordt volledig gestandaardiseerd. Het doel van beide oordoppen is exact hetzelfde, daar zit geen verschil in. Beiden reduceren het aantal decibel tot een hoogte waarop jij geen schade oploopt. Het verschil zit hem dus in gebruik en voorkeur.

Doorgaans zijn otoplastieken zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik je ze niet dagelijks, dan zijn onze Rave Safe oordoppen prima. Ook als je op meerdere plekken een standaard setje wil hebben liggen of regelmatig schone frisse oordopjes in wil doen. Het grootste voordeel van onze Startset ten opzichte van otoplastieken is dat je alle onderdelen los kunt bijbestellen als je iets kwijtraakt. En onze onderdelen zijn een stuk goedkoper dan de onderdelen van een otoplastiek.