DJ oordoppen

Wat zijn DJ oordopjes

Sta je lekker ieder weekend in een club of kroeg je favoriete muziek te draaien? Of ben je iedere zomer als DJ te vinden ergens in het zuiden van Europa? Zo’n lange avond draaien kan schade aanrichten. Ooit gehoord van tinnitus?

Als je wat langer in de horeca meedraait herken je het misschien wel: een piep in je oren na een nacht werken. Dat is een teken dat het allemaal even iets te veel van het goede is geweest. Als deze piep weg trekt heb je eigenlijk gewoon geluk gehad. Deze piep kan blijvend zijn en erger worden. Dit is een teken van je lichaam. 

Oordoppen Startset

De kwaliteit van de oordoppen is geweldig, ik kan het iedereen aanraden. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn was het pakketje de volgende dag in huis en was alles goed geregeld.

Anne Doeke Kooistra

5/5

Ik ben super tevreden! Oordoppen besteld en ze zouden op tijd binnen komen maar er lag een briefje van PostNL: “We hebben u gemist”. Eén dag voor het festival… Contact opgenomen en tot de oplossing gekomen om op het festival extra oordoppen te ontvangen om de dag door te komen.

Youri van Zon

5/5

Eindelijk oordoppen gevonden die klein genoeg zijn voor mijn oren en dus niet pijn doen.

Mariska Bakker

4/5
Gehoorbescherming filters

Wat doet DJ gehoorbescherming precies?

Onze Startset is voorzien van akoestische membraanfilters. Deze filters zijn zo ontworpen dat ze een bepaald aantal decibel (dB) dempen en daarbij muziek en spraak van mensen om je heen naar een gelijk niveau trekken. Dat maakt dat je muziek nog helder kan horen en spraak van andere mensen goed kan onderscheiden. Met onze oordoppen in hoef je dus niet meer te schreeuwen en versta je andere mensen makkelijker. Ook handig als je achter de bar staat.

Voor wie zijn DJ oordoppen geschikt?

De oordopjes uit onze Startset worden geleverd in drie verschillende maten. Er zit 100% zeker een maat tussen die goed aansluit op jouw gehoorgang. Als je de juiste maat hebt gevonden, mag je deze vrij diep in je oor aanbrengen. Headphones gaan er dus moeiteloos overheen. Daar komt bij dat je de oordoppen niet meer ziet zitten, omdat ze zo diep in je oor gaan en volledig transparant zijn. Er zit een labeltje aan waarmee je de oordop makkelijk weer uit je oor trekt. Wel zo handig. Doe ze in de meegeleverde waterdichte bewaarkoker en je hebt ze altijd bij je.

Oordoppen Startset

De DJ oordoppen Startset

  • Natuurlijke demping & heldere spraak met anderen.
  • Bijna onzichtbaar tijdens het dragen.
  • Makkelijk in- en uit het oor te krijgen.
  • Geen afgesloten gevoel, met comfortabele pasvorm.
  • Reageert niet op zweet.
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Met handige bewaarkoker.

DJ oordopjes dragen tegen harde muziek? Dacht ik niet aan!

Tot het te laat was en ik nu mijn hele leven lang kamp met tinnitus in mijn oor. Slechts één feestje zonder goede oordoppen, nou dat was het me echt niet waard.

Wieger Bosgraaf – Oprichter Rave Safe

Wieger Bosgraaf van Rave Safe