Bekijk hier de meest gestelde vragen​

Ja, alle producten zijn herbruikbaar. Al onze oordoppen zijn geschikt voor intensief gebruik. Alle Startsets en vervangende onderdelen worden geleverd met 2 jaar garantie op scheuren en breuken. 

Schoonmaken kan eenvoudig met kraanwater. Het gerbuik van zeep wordt afgeraden.

De oordoppen zijn gemaakt van organisch materiaal. Hier kan je lichaam niet op reageren. Ook niet op zweet. Als je de juiste maat oordop hebt gevonden (alle maten standaard inbegrepen) voor je gehoorgang, irriteert de oordop niet.

De oordoppen bevatten akoestische membraanfilters. Deze filters vereenvoudigen communicatie in lawaaierige omgevingen. Communiceren met de oordoppen in zou makkelijker moeten gaan.

Wanneer je de Startset ontvangt, heb je drie verschillende maten om uit te kiezen. Het advies is om te beginnen met het passen van de grootste maat. Kies vervolgens een kleinere maat om te kijken of deze beter zit. De oordop moet de gehoorgang volledig afdichten om de juiste demping te ervaren. 

De oordoppen worden geleverd met een handige bewaarkoker. Doe de oordoppen hier in. Als je ze hebt schoongemaakt is het advies om de oordoppen eerst droog te maken of ze te laten drogen voor ze terug in de bewaarkoker te doen. De maten die je niet gebruikt kun je bewaren in de originele verpakking samen met de handleiding. Zo weet je altijd welke maat je draagt en kun je eenvoudig een onderdeel bijbestellen als je iets kwijt bent geraakt. 

We geven standaard twee (2) jaar garantie op onze gehoorbescherming. Als je de oordopjes na gebruik schoonmaakt en weer opbergt gaan ze veel langer mee dan 2 jaar. 

Als je een onderdeel van de Startset bent kwijtgeraakt, dan kun je deze los bijbestellen. Op de pagina met accessoires kun je alle losse onderdelen terugvinden. Ook als je maar één oordop of filter kwijt bent, kun je deze los bijbestellen. Zo hoef je niet steeds een complete Startset aan te schaffen.

Als je het antwoord op je vraag hier niet kunt vinden, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice. Verstrek dan direct je bestelgegevens indien van toepassing.